torsdag 19. januar 2012

Borte bra, men hjemme best...































Vi er hjemme igjen etter to uker på Amadores, Gran Canaria. Det har vært deilig med litt sol og sommer. Men det er alltid godt å komme hjem igjen også. Til venner og familie, og til egen seng ikke minst.








Idylliske Mogan. Nordmenn kaller stedet for kardemommeby. Og jeg kan skjønne hvorfor. Små sjarmerende hus og nydelig liten havn.



















































Amadores stranden på kvelden. Om kveldene var det som en norsk sommer. Litt kjølig, så det er lurt å ha en varm ulljakke. Men det har vært fine temperaturer på dagtid og passe varmt. Tidligere har vi reist i April og det er mye varmere.



tirsdag 3. januar 2012

Lysglass i treet vårt.































Dere har kanskje fått med dere at jeg liker å pynte opp med lys? Hvem gjør vel ikke det..? Her har jeg brukt kjøkkenglass som jeg har snurret ståltråd rundt og laget hemper til å henge opp i. Jeg tente lys både i romjulen og til nyttår! Fikk kjøpt ekstra høye telys med klar plast rundt slik at det ser pent ut og holder lenge.






























mandag 2. januar 2012

Islykter





























Jeg lagde islykter til nyttårsaften. Det var akkurat kaldt nok til at de holdt den kvelden. Dagen etter var de smeltet... Men det var veldig pent så lenge det varte. Den beste måten å lage de på er å fylle en bolle med vann og la detstå til det har stivnet endel, og stikke hull på toppen og helle ut vannet inni. Den øverste til venstre lagde jeg ved å fryse litt i bunn, så sette en ny bolle oppi og legge noe tungt i bollen slik at den ikke flyter opp. I den puttet jeg noen kongler innimellom.
























Godt Nytt År!





























Godt Nytt År alle mine lesere! Jeg blir glad for å se hvor mange som setter pris på bloggen min. Og vil takke for mange hyggelige tilbakemeldinger!

Her ser dere vårt bord dekket til fest på Nyttårsaften. Vi hadde gode venner på besøk, og hadde en veldig hyggelig kveld. Vi serverte tapas denne kvelden. Det tar litt tid å lage, men det er jo så godt! Ekstra flid med bord dekkingen blir det også i slike annledninger. Det er jo så koselig...