tirsdag 27. mai 2014

Det flotte teglsteinshuset vårt er til salgs!



























Huset vårt er lagt ut for salg nå. Huset er oprinnelig fra 1917 med god takhøyde og klassisk stil. Her har vi pusset opp i 20 år, og lagt sjela vår i det... Til søndag 1.Juni kl 14.00 er det visning.






Garasje og tilbygg er i samme stil som huset. Det er beleggningstein på gårdsplassen og koselig utekjøkken.
Det er også et stort Sundance massasjebad ute i hagen med et omkledningsrom til.















































Takhøyden er 2,95 og det er store vinduer. Tregulvene er originale, og nymale nå i en varm gråfarge som heter Ascott. Stukkaturlistene og rosettene ble satt opp for noen år siden, og passer godt til den herskaplige stilen.
























Kjøkkenet fra Mørekjøkken ble spesialbestilt med slette fyllinger.Da det er sukkerbitlister på toppen av skapene ønsket vi ikke for mye krims-krams på kjøkkenet. "Gruva" ved stekeovnen ble bygget på stedet og det er håndlagde fliser med tre forskjellige nyanser i fargespill. Tapeten er fra Jane Churchill og gulvet er vinyl klikk som er veldig slitesterkt.

torsdag 22. mai 2014

Badet i kjelleren










































































































Her er bilder fra badet vårt i kjelleren. Vi skal selge huset vårt, så nå blir selvfølgelig alle ting som skulle vært gjort ferdig. Blir med litt blanda følelser å flytte fra mye av det fine vi har gjort her. Håper virkelig vi får lønn for strevet. Jeg er veldig fornøyd med dette badet!

Instagrambilder av meg, REBEKKAKRONBORG er instagram kontoen om du vil følge meg der.

onsdag 21. mai 2014

Jenterom







































Jenterom fra en boligstyling. Her brukte jeg wallstickers fra Ikea for å friske opp veggen litt. Det er fin måte å få litt liv på uten å måtte lage hull i veggen. Det er travle dager for tiden. Det er mange stylingoppdrag og også oppdrag med å komme med forslag til komplette interiør til både hus og hytter. Ha en fin dag alle sammen!


mandag 19. mai 2014

Moderne bolig



























Her er noen bilder fra en bolig jeg har stylet i Borre utenfor Horten. Her er alt nytt og moderne og plassen er veldig godt utnyttet!

Se boligannonsen her http://www.privatmegleren.no/eiendommer/objekt/141140041
Fotograf Kristian Bollæren