mandag 27. april 2015

Hagemøbler fra Home & Cottage








































Jippi! I dag har vi bestilt hagemøbler fra Home & Cottage! Jeg har ønsket meg en stor fin gruppe i kunstrotting lenge. Vi har bestilt Barcelona betongbord som på bildet over og Corsika modulsofa som er avbildet under. Vi fant ut at vi bestiller fire endestykker som både kan brukes som armlene eller hjørnemodul. Da har vi mulighet til å ha de stående som hjørnesofa eller to tresetere. Da har vi mulighet til å variere litt på hvordan vi vil ha det. Vi har bestilt flere midtmoduler, stoler og puff også. Puffen kommer med både glassplate og pute slik at det kan brukes som både bord og puff. Smart! Ellers synes jeg det er greit at det er moduler som enklere kan flyttes på og man kan variere litt hvordan man vil ha det. Nå kan sommeren komme!










































Etter at vi flyttet har vi planer om å gjøre litt endringer på uteplassen etterhvert. Jeg har begynt å planlegge litt, men synes det er lurt å bo seg til litt for å finne ut hvordan vi vil ha det. Jeg skisser opp og ser på ideer, men til syvende og sist er det viktig å kjenne litt på hvordan sola er til de forskjellige tider på tomta, og finne ut hvor vi vil sitte mest. Jeg vil gjerne ha litt forskjellige plasser hvor vi kan sitte til enhver tid på dagen. Det er viktig å lage seg lune kroker. En hagestue står også på ønskelista, gjerne med en bod også.

For oss er det viktig å tenke på at vi vil ha minst mulig vedlikehold på hagemøbler og hage, slik at vi får mye tid til å kose oss.










































Nå om dagen holder jeg på å hjelpe to av kundene mine på å planlegge uteplasser og inngangsparti. Det er travelt for meg for tiden, og firmaet mitt vokser. Jeg tegner kjøkken, tilbygg, uteplasser og planendringer på hus. Ellers er det også mange som trenger hjelp til fargeforslag og materialvalg til både nye og gamle hus. Boligstyling før salg av både tomme og møblerte hus er det også mye av for tiden. Det er vår og høysesong for boligsalg! Jeg koser meg i jobben min, og er veldig takknemlig for at oppdragene kommer inn.


tirsdag 14. april 2015

Soverom og kontor i moderne bolig.


































































Her er et av soverommene i det nybyggede huset. Her er det møblert som gjesterom/kontor. Ryen på gulvet er kjøpt på Kid nylig. Jeg liker godt de geometriske formene, som lager litt karakter i rommet.

Byggherren har kostet på nydelige gulv, som gir varme til rommet. Fra disse vinduene er det fin sjøutsikt. Veggfargen som går igjennom hele huset er lys med en varm tone. Tudor heter fargen. I dette rommet er det vinduer som møtes i hjørnet, så det virker lyst og trivelig.


mandag 13. april 2015

Soverom i hotellstil.






















































Her er soverommet fra siste boligstyling. Moderne og klassisk i kombinasjon her også. Blåfargen går igjen her også. Det mønstrede sengetøyet er fra Kid Interiør. Jeg likte mønsteret godt. Kombinasjonen med sorte møbler ble elegant synes jeg. Det ble litt hotellfølelse over rommet.

søndag 12. april 2015

Styling av moderne bolig.




















































Jeg har koset meg med å style dette huset som er nybygget og moderne. Kunden ønsket en kombinasjon av moderne og klassisk,som appelerer til mange kjøpere. Huset var tomt, men kunden hadde noen blå stoler, vasen og bildet fra før. Det ble utgangspunktet for forgevalget i mange av rommene. Huset er en av tre som ligger ved siden av hverandre. Her er det store vindusflater og stramme linjer. Huset kommer snart ut for salg.